Vážený pán riaditeľ, vážená pani riaditeľka,

Dovoľte mi Vás srdečne pozvať na jedinečné podujatie Akadémia stredoškolských talentov, ktoré sa uskutoční dňa 26.9.2024 v Bratislave. Toto podujatie organizuje Štátny inštitút odborného vzdelávania v spolupráci s Asociáciou stredných odborných škôl a je zamerané na prezentáciu zaujímavých projektov, prác a iných úspechov študentov stredných odborných škôl z celého Slovenska.

Hlavným cieľom Akadémie stredoškolských talentov je vytvoriť priestor, kde môžu študenti predviesť svoje zručnosti, inovácie a úspechy, ktoré dosiahli počas svojho štúdia. Veríme, že prezentácia ich projektov a prác pred širokou verejnosťou, odborníkmi a spolužiakmi, poskytne mladým talentom cenné skúsenosti, podporí ich sebadôveru a inšpiruje ich k ďalším úspechom.

Radi by sme Vás preto požiadali o spoluprácu pri nominácii a prihlásení študentov z Vašej školy, ktorí by mohli svojimi úspechmi obohatiť toto podujatie. Sme presvedčení, že máte mnoho talentovaných študentov, ktorých výkony si zaslúžia byť predstavené.

Prosíme Vás o nomináciu max. jedného študenta alebo študentky Vašej školy prostredníctvom REGISTRAČNÉHO FORMULÁRA do 10. 7. 2024. Bližšie informácie o podujatí nájdete v priloženom plagáte.

Organizátori vyberú z nominácií študentov, ktorí sa zúčastnia podujatia so svojou prezentáciou.

Tešíme sa na Vašu účasť a veríme, že spoločne podporíme a oslávime šikovnosť a kreativitu našich mladých talentov.

Akadémia stredoškolských talentov